Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Leave a reply

Description
Comprised of mostly closed offices in its space, the design team thoughtfully wove elements of open corners to add a mix of transparency for touches of personal inclusiveness. To depict the idea of transparency, a copious amount of glass was used on all private offices that occupy the interior space while workstations line the glass windows allowing natural light to permeate into the core space. Inspired on the woods as the entrance to a new natural space, the reception has hard tiles flooring, wood and wallpaper, contrasted with indirect lighting. It´s the beginning of the experience, where the clients can stay at the waiting area and relax before proceeding to the next area. A feature wall reminiscent of wooden panels lines the main entry and leads the eye into the meeting rooms whilst a timber form work privacy screen separates the workplace from the waiting area. Furthermore, in the end of each open space part stands separated work station for manager. Conference rooms were designed with modern and solid furniture in order to create comfortable work conditions. The office is a cosy space with a lot of glass incorporated. The overall finishing of the office has a very high standard.
Info