top of page
13.jpg

BIGO

06.jpg

The Dynamic Makeover

OSCA seized the opportunity to revamp Bigo's fresh office space at Mapletree Business City, a bustling grade-A commercial office complex housing numerous prominent companies, including Google. The space planning embarked on an intriguing journey as the designers adopted a distinctive approach. Rather than arranging desks in the conventional horizontal or vertical manner, they positioned them at slanted angles within enclosed rooms, resulting in an exceptional panoramic view of the entire office.

 

The primary objective was to craft a new office environment that embodies vibrancy, expressiveness, and a burst of colors, perfectly mirroring Bigo's youthful identity.

02.jpg

Mapletree Business City, Singapore

LOCATION

INDUSTRY

Media

SIZE

14,400 SQFT

PROJECT DURATION

14 Weeks

BIGO - Reception Area
BIGO - Reception Area
BIGO - Collaboration Area
BIGO - Pantry
BIGO - Pantry
BIGO - Pantry
BIGO - General Working Area
BIGO - Meeting Room
BIGO - Reception Area
bottom of page