04.jpg

REAPRA

Wooden touches and sleek design are the defining characteristics of Reapra's newly renovated office. 

06.jpg

Most of the flooring and furniture in the office feature a wooden aesthetic meant to inspire the workplace with a sense of warmth typically associated with living spaces. In fact, the layout of Reapra' office is reminiscent of an apartment-style home as seen in how the lobby, main workspace area and pantry are kept separate, unlike in a typical open-plan layout where you get a general bird's eye view of the entire office. 

Within the main working are three distinct spaces that serve distinct purposes. Individual workstations occupy almost half the area here, while the other end boasts a more casual space where staff can opt for a change of work environment by either sitting on one of the elevated window seats or on the available sofas. The remaining space in between is used as a reception and is the first thing any clients notice when they enter the office.

04.jpg

Wooden cabinets and structures noticeably serve as low-rise partitions in marking off individual sections. 

Meanwhile, the pantry area resembles a home kitchen with a countertop and high chairs along with a round "dining" table complete with "dining" chairs. this again provides employees the freedom to choose where and how they want to work. 

The creation of a home-like environment coupled with flexible spaces is essentially the main objective in the design of this office space. 

04
06
09
05
10
11
13
01
03

Project

Reapra

Location

8 Tomlinson Road

Industry

Investment

Sqft

3500

Other Projects