top of page
02.jpg

GGV CAPITAL

13_edited.jpg

Elevating the Entrepreneurial Spirit

Our design approach for GGV Capital's co-working space centered around a modern and functional concept with a focus on wooden elements. Understanding the nature of their business, which involves collaborating with young start-ups and small companies, we aimed to create a shared workspace that exudes professionalism and a premium image while also reflecting the youthful spirit of their associates.

To achieve this, we incorporated an abundance of wooden accents in the reception area, pantry, and meeting rooms, creating a sense of warmth and a welcoming atmosphere in spaces frequently used for hosting external clients. We also chose marble and terrazzo materials for the reception counter, providing a professional contrast to the inviting wooden details. Hints of wood and dark bronze finishes were thoughtfully applied to the office's ceilings and structural elements.

12_edited.jpg

Natural lighting played a pivotal role in our design, particularly in the conference and meeting rooms, which were enclosed with transparent glass panels to create an open and airy environment. This design choice leveraged the benefits of natural light to enhance the mental and physical well-being of employees.

Marina Bay Financial Centre,
Singapore

LOCATION

INDUSTRY

Financial

SIZE

3,500 SQFT

PROJECT DURATION

8 Weeks

GGV CAPITAL - Meeting Room
GGV CAPITAL - Reception Area
GGV CAPITAL - Meeting Room
GGV CAPITAL - Pantry
GGV CAPITAL - Informal Meeting Room
GGV CAPITAL - Holding Area
GGV CAPITAL - Boardroom
GGV CAPITAL - Co-working Area
GGV CAPITAL - Collaboration Area
bottom of page