top of page
11.jpg

LOGICALIS

24.jpg

Fostering Workplace Sustainability

One of the key client’s requirement was to create a modern and functional office, having an open concept for staff interaction but allowing an enclosed space for virtual meetings and gatherings.

 

It was important for Logicalis to prioritize the well-being of employees and promote sustainability, where we were encouraged to use eco-friendly materials and illuminate the space using natural light.

14.jpg

There was a request for multiple collaboration areas and phone booths, and at the heart of this was a breakout and pantry area combined. Also, the client requested the incorporation of the latest technologies since they provide digital services around the world.

 

Since Logicalis is an agile and a fast-growing company, our team had to think carefully how to provide the space, allowing the company staff to easily engage with each other and still have their own space during the working process.

Mapletree Business City,
Singapore

LOCATION

INDUSTRY

Consultancy

SIZE

14,200 SQFT

PROJECT DURATION

12 Weeks

LOGICALIS - Reception Area
LOGICALIS - Pantry
LOGICALIS - Reception Area
LOGICALIS - Boardroom
LOGICALIS - Boardroom
LOGICALIS - Meeting Room
LOGICALIS - Pantry
LOGICALIS - General office area
LOGICALIS - Pantry
CHECK OUT THE LOGICALIST RENOVATION PROCESS
bottom of page