Hakuhodo

Hakuhodo wanted a functional creative working space with energetic and fresh ambiance. Using Hakuhodo’s brand colours, adding minimalist white, grey and the use of red, we were able to display the contrast in the common spaces. To ensure staff can enjoy even more benefit (like dining in office), we incorporated a large kitchen and located the informal meeting area right in the middle of the floor plan. This meeting area acts as a collaboration hub which is the centre of all activities. With a modern approach to the design, this space is open to all for Impromptu meetings or casual discussion. Making full use of glass, we created the effect of a visually bigger office space and also allow more natural light to the working area.

Client: Hakuhodo
Location: UE Square
Size: 5,200 sqft