WHISPIR

The concept for Whispir was to change the perception of a conventional office setting without losing its essence and functionality. Simple shapes were used in the design with complementing colours, lightings, furniture, wallpaper, and flooring. Each area has its own identity, a unique concept on its own to set the mood of the office.

Workstations were kept bright and open to remaining conducive for daily long hours work as well as to encourage communication in the office. Meeting and discussion rooms were kept formal with a pinch of design, not too fanciful for the ambiance. Common areas such as the pantry and waiting areas were homely and cozy, a big difference in the concept of a conventional office but carefully designed and plan to fit in perfectly.

Client: Whispir
Location: UIC Building
Size: 8,800 sqft

Whispir’s Interior Design Won the Gold Award of the Design Excellence Awards 2017 for Asia Pacific