top of page
19.jpg

TEMENOS

5_edited_edited.jpg

Elevating Office Aesthetics

In the project for Temenos, the objective was to create a workspace that combined professionalism with functionality. This meant going beyond the traditional cubicle-style office layout. To achieve this, our design team adopted a thematic approach to revamp the interior.

The pantry area was a central focus of this transformation. It was designed with a modern oriental motif, giving it a unique and aesthetically pleasing character. The rest of the office maintained a formal and corporate atmosphere to cater to the organization's needs.

Addressing the practical aspects, we made sure to include an adequate number of meeting rooms to support Temenos' operations. What made these meeting rooms particularly versatile was their ability to be combined into a larger space, making it suitable for accommodating larger groups when necessary.

16.jpg

Additionally, we introduced staff lockers in the hot desk area. What set these lockers apart was their design, featuring gradient colors that added a touch of creativity and encouraged them to be displayed openly rather than hidden.

When it came to natural lighting, we strategically allocated window spaces throughout the office. This allowed employees working at their desks or in department leaders' offices to take advantage of the abundant natural light. This not only enhanced the overall working environment but also gave employees the opportunity to step away from their desks and enjoy a bit of freedom in a space filled with light and positive energy.

UIC Building,
Singapore

LOCATION

INDUSTRY

Financial Technology

SIZE

9,100 SQFT

PROJECT DURATION

10 Weeks

TEMENOS - Collaboration area
TEMENOS - Walkway
TEMENOS - Meeting Room
TEMENOS - Reception
TEMENOS - Meeting Room
TEMENOS - Meeting Room
TEMENOS - General Working Area
TEMENOS - Informal Meeting Room
TEMENOS - Collaboration area
CHECK OUT THE TEMENOS RROJECT TOUR
bottom of page