UNRULY

In designing Unruly, our designers came up with a spaceship layout concept to suit their fun and creative culture. The reception area is allocated to fit the control bridge and entertainment area of the spaceship where the company’s identity is well established to showcase their brand at the entrance. The cafeteria gave employees a place to dine in with a pastel theme pantry having a mix and match concept to complete the overall look. The greenhouse themed meeting and small discussion room was well furnished with a misture of cool toned and shining bright furniture to enhance the prescence of greenery. The general work area adopts the open concept style with height adjustable tables to enhance communication among the team without jeopardizing ergonomic factors. The general rest area facing the window was designed to allow employees to take a breather away from work together with a rabbit hole concept homesick bay to rest and relax. The water reserve tank area was designed to be a meeting space with an underwater theme making it unique and the crews quarter which acts as a rest or privacy area to make phone calls adopts the star wars concept giving each room an identity on its own.

CLIENT: Unruly
LOCATION : The central @ Clark Quay
PROJECT SIZE : 9,000 SQFT